Het kopen van een woning vergt een behoorlijke investering. Een passende hypotheek vinden is dan ook nog niet zo gemakkelijk!

“Is de hypotheeklast verantwoord?”
“Wat zijn de fiscale consequenties?”
“Welke aanbieder is voor mij het best?”
“Hoe lang moet ik de rente vastzetten?”
“Welke hypotheekvormen kan en mag ik kiezen?”

Zomaar wat vragen die het afsluiten van een hypotheek helemaal niet zo vanzelfsprekend maken. D. Bouman Advies helpt je bij het vinden van de juiste hypotheek. Wij adviseren je, op basis van een uitgebreide analyse, de juiste hypotheekvorm en zoeken daar vervolgens een geschikte aanbieder bij. En dit alles tegen heldere afspraken en transparante tarieven (klik hier voor onze Vergelijkingskaart Hypotheek).

Na het ondertekenen van de hypotheekakte bij de notaris (waar wij overigens altijd bij aanwezig zullen zijn), stopt onze dienstverlening niet. Want een goede hypotheek heeft goed onderhoud nodig. Ook dat verzorgen we graag voor je. Na het afsluiten van de hypotheek blijven wij je dan ook op de hoogte houden over relevante wijzigingen in bijvoorbeeld wet- en regelgeving.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een hypotheekadvies van de erkend hypotheekadviseur voor Oosterbeek, Renkum, Wageningen, Ede, Veenendaal en omgeving.